Over SENN for you

Mijn naam is Nienke, het gezicht achter SENN for you.
Samen met mijn man Jeroen hebben wij twee kinderen, Levi van 3,5 jaar en Senna van 1 jaar, en wonen wij in Nieuw Vennep.

Ik heb het altijd al leuk gevonden om kleding setjes te combineren met leuke accessoires. Voor onze zoon ben ik dan ook altijd al op zoek naar de leukste items geweest, na de komst van onze dochter kan ik helemaal los gaan. Nu mag ik naar de jongens én meiden afdeling in de winkels, hoe leuk is dat?! Helaas kan ik niet altijd de accessoires vinden die ik zoek, daarom ben ik deze zelf gaan maken en zo is Senn Bandjes op instagram ontstaan. En met succes! Het assortiment is de afgelopen maanden flink uitgebreid waardoor de naam Senn Bandjes niet meer de volledige lading dekt. Dat is ook de reden dat ik per februari 2021 verder ben gegaan onder de naam SENN for you! inclusief eigen website, zo gaaf!! 

Op deze website vind je verschillende artikelen voor kids, hem en haar. Aan ideeën geen gebrek dus er zullen regelmatig nieuwe items worden toegevoegd. Ben je naar iets specifieks op zoek of wil je een artikel net even anders dan deze op de website staat? Stuur mij dan even een berichtje, (bijna) alles is mogelijk en ik help je graag!

Liefs Nienke

Copyright © 2021 powered by SENN for you