Laat zelfvertrouwen groeien!
/
Over SENN for you

Over SENN for you

SENNforyou-oversennforyou

Hi, mijn naam is Nienke en ik ben het gezicht achter SENN for you.
Ik ben moeder van Levi en Senna, van inmiddels alweer 5,5 en 3 jaar oud en eigenaar van SENN for you.

Het moederschap vind ik één groot avontuur en bij iedere leeftijd kom je weer voor nieuwe leuke en uitdagende uitdagingen te staan. Mijn kinderen zijn dan ook mijn grootste inspiratiebron en zij helpen graag mee met inpakken of bedenken van nieuwe items voor “ons winkeltje”.

Vanaf de geboorte van de kinderen is mijn grootste doel er voor te zorgen dat zij zich fijn en veilig voelen. Maar ik merk dat hoe ouder ze worden, hoe minder je daar zelf invloed op hebt. Daarom verkoop ik in deze webshop producten die de verbinding tussen onder andere ouder en kind kunnen versterken en net dat setje extra geven waardoor het zelfvertrouwen van het kind groeit.

Ben je naar iets specifieks op zoek of wil je een product net even anders dan deze op de website staat? Stuur mij dan even een berichtje, (bijna) alles is mogelijk en ik help je graag!

Liefs Nienke

Copyright © 2021 powered by SENN for you